PREx - Velkommen til en rekke spennende og gratis foredrag

Prex Cover

Onsdag 23. september fra klokken 12:00 - 16:00 i Lille Torungen på Arendal kulturhus, serveres relevante og lærerike foredrag fra scenen. Årets PREx er en helt ny arena for regionen, og er begynnelsen på årlige næringslivsdager som Arendal kommune har tatt initiativet til.  

Gjennom et helt år har TEDxArendal sine engasjerte og kreative partnere jobbet frem et mangfold av foredragstemaer som kan utvide horisontene for deg som bor, jobber og er i næringslivet på Sørlandet.

PREx Program:

“Magnet” - en film laget av Gard, gir deg innblikk i hvordan ulike internasjonale bedrifter trives med og får til å jobbe med hele verden og i ulike tidssoner. Og hvorfor det er godt å bo på Sørlandet. 

MOBILISERING OG KRAFTSAMLING av Leif Johan Sevland

EN BROS BETYDNING FOR UTVIKLING av Johan Wessman

EN MILLION IDÉER, Eirik Kaaby

SPENNENDE BEDRIFTSCASE ved EFD Truls Larsen

MECHATRONICS INNOVATION LAB ved Morten Bak, UIA

HVA SKAL TIL FOR VEKST PÅ SØRLANDET? Ved Kim Jarno Kristiansen, Devoteam

Det blir Q&A på slutten der foredragsholderne stiller i panelet og du kan stille spørsmål.

Sett av 23. september og følg hele eller deler av disse gode foredragene på programmet. Det er ingen påmelding til PREx og det er gratis å delta. Bare møt opp - og kom som du er. 

I foajeen og på mesaninen i kulturhuset vil du også finne stands og engasjerte partnere, og det blir to pauser med tid til mingling underveis i programmet. 

TEDxArendal arrangeres også 23. september, kl 18:00 - 23:00 i Arendal kulturhus, Store Torungen. Programmet til årets TEDx finner du her. 

Arrangementet er allerede utsolgt. Det opprettes en venteliste og ønsker du å stå på den, så send mail til grete@skindlo.no

 

 

 

 

 

 

 

Konferansier: Kristine Moe Sirnes

© Sørlandet Kunnskapshavn 2018  |  Utviklet av Frameworks AS

Informasjonskapsler (cookies)