Evry på plass i Kunnskapshavna!

Evrymann Kvinne 299

Norges største IT-selskap har nå signert leiekontrakt på kontorer i Eurekabygget i Sørlandet Kunnskapshavn. EVRY har omfattende leveranser til norsk og nordisk næringsliv, finanssektoren og offentlige virksomheter innen stat, kommune og helsesektor. EVRY står bak en rekke innovasjoner som har endret og forenklet folks måte å bruke tjenester i samfunnet på.

Iflg Evrys egen hjemmeside er over en million nordmenn til enhver tid avhengig av tjenester som EVRY leverer. Hver eneste time, hele døgnet logger noen seg inn i nettbanken, henter fram viktige dokumenter på jobben eller sjekker når neste tog går hjem.

EVRY har ansvaret for omtrent en tredel av alle IT-tjenesteleveranser i Norge. Vi har et stort antall kunder både i offentlig sektor og privat næringsliv, som for eksempel: DnB, Telenor, Posten Norge, Sparebank 1 Gruppen, Statoil, Hydro, REC, Storebrand, Gjensidige, Oslo kommune, Trondheim kommune og NAV.

Vi ønsker EVRY velkommen til kunnskapshavna. Arendal kommune vil bidra til at EVRYs ansatte trives her, og at bedriften har gode utviklingsmuligheter.

© Sørlandet Kunnskapshavn 2018  |  Utviklet av Frameworks AS

Informasjonskapsler (cookies)