Nytt fra Arendal Næringsforening!

Mhaakstad

Hei! Vil du hjelp meg? Min første måned for Arendal Næringsforening er allerede over. Det har vært en aktiv periode, hvor mange nye kontakter er etablert. 

Jeg har hatt god dialog med ledelsen i Arendal Kommune, jeg har truffet flere politikere, det er etablerte god kontakt med våre søsterforeninger i Grimstad og Kristiansand, jeg har hatt nyttige møter med mange av våre medlemmer og et nytt høst-program er under utarbeidelse. Det er ett spørsmål jeg stiller til alle medlemmer: hva er det du ønsker at Arendal Næringsforening skal ha øverst på agendaen? Svarene er forskjellige og veldig nyttige.

Nå har jeg lyst til at du skal hjelpe meg med det samme: Hva er det du ønsker at Arendal Næringsforening skal ha øverst på agendaen? Hva er viktigst for deg at vi jobber med på dine eller din bedrifts vegne? Jeg oppfordrer deg herved å sende meg en kort mail på morten@arendalchamber.no. Hvis du har mer enn ett punkt så sett gjerne opp flere, og har du mye på hjerte så ta initiativ til et møte! Det viktigste er at jeg får vite mest mulig om hva dere medlemmer synes er viktig. Vi blir ikke bedre enn de sakene dere spiller inn.

I vårt styremøte i forrige uke ble vi enige om en revisjon av foreningens strategi. I september skal vi sette oss ned og definere de viktigste arbeidsområdene for Arendal Næringsforening i de nestes 12 månedene. Vi må ha klare mål og en bevisst retning for hvor vi skal gå i perioden foran oss. Dine innspill vil være en nyttig hjelp!

 

Viktige datoer:

   
   

Tirsdag 16.juni inviterer Grimstad Næringsforening og Arendal Næringsforening til felles sommerfest på Arendal Havn. Påmeldingene strømmer inn, men vi har foreløpig plass til flere selv om det er en praktisk begrensning for antall deltagere. Dette er en ypperlig anledning til både å få vite litt mer om Arendal Havn på Eydehavn og samtidig pleie ditt nettverk i vårt regionale næringsliv.
Hovedsponsorer for dagen er DNB og Deloitte.

Påmelding her!

Flere nyheter fra Arendal Næringsforening 

 

© Sørlandet Kunnskapshavn 2018  |  Utviklet av Frameworks AS

Informasjonskapsler (cookies)