Nyttårshilsen fra Eyde-nettverket

Eyde Nettverket2015

2015 var et spennende år hvor Eyde-klyngen fikk status som Norwegian Centres of Expertise (NCE). Dette betyr at vi har forsterket kraft til å sikre at prosessindustrien i Norge er konkurransekraftig i lavutslippssamfunnet. 

I 2015 ble "grønt skifte" kåret som årets nyord. For oss i Eyde-klyngen er ikke dette nytt. Gjennom våre kompetansegrupper og "kodeknekking" har vi allerede jobbet innenfor forståelsen av at fremtidens konkurransekraft handler om å være i forkant når det gjelder bærekraft og ressurseffektivitet. Vi har definert en portefølje av felles prosjekter for å løse utfordringene vi står overfor, og merker en økt interesse nasjonalt og internasjonalt for vår tilnærming til «den sirkulære økonomien», der ressurser ikke skal komme på avveie, men kan legge grunnlag for nye forretningsmuligheter.

I året som har gått, har vi fått mange nye medlemmer. Nytt i 2015 er at også kompetanse- og leverandørbedrifter til prosessindustri kan bli medlemmer av klyngen. Ved årsskiftet er vi 33 medlemmer. Vi har et spennende år foran oss, og vi starter opp med en bred strategisamling og årsmøte i Lyngdal 21.-22.januar. Her samler vi alle medlemsbedrifter med ledere og nøkkelpersoner som er aktive i våre kompetansegrupper og prosjekter til en kick-start på den femårige satsningen som Norwegian Centre of Excellense.
 
Vi i NCE Eyde-sekretariatet ønsker deg et riktig godt nytt år og ser frem til et spennende videre samarbeid i tiden fremover! 

Vi ser frem til å samarbeide med alle de engasjerte menneskene i medlemsbedriftene og med våre partnere i det nye året.

Les mer om Eyde-nettverket og flere nyheter her
   

© Sørlandet Kunnskapshavn 2018  |  Utviklet av Frameworks AS

Informasjonskapsler (cookies)